Vort Bryllup
Vores Bryllupsfest


Det er svært at skulle beskrive med ord hvordan sådan en fest føles og opleves. For det hele går simpelthen så stærkt.
Men det har været en fantastisk oplevelse for os begge 2. Så mange glade og dejlige oplevelser. Så mange glade og dejlige gæster. Fantastisk mad og en masse fremragende taler.
Vi kunne snildt have festet i dagevis og det er sandt - man skal huske at nyde hvert sekund for det er ovre før man har set sig om. Det hele går bare så stærkt.

Lidt om talerne, for os er de meget personlige og vi vil derfor ikke gengive dem her i al offentlighed. Men lidt vil vi da dele..
Præsten talte om kærlighed. At kærlighed er livets kilde, at man i kærligheden bærer hinandens liv i ens hænder og ikke mindst "Kærligheden skal være som vuggende vande mellem sjælenes kyster. Og brug dagen, så I hver morgen vågner med et bevinget hjerte og med en taksigelse for en ny dag at leve i kærlighed".
Talerne holder vi for os selv, men alligevel får I lige de citaterne fra de sange Henrik havde med i sin meget smukke og personlige tale..
Lars H.U.G - "Klokkens toner strejfer mig, en sælsom rejse ender her"
Thomas Helmig - "Fed fed lykke" til os
Lars H.U.G - "Som regnen falder ned til blomsterne, faldt du i armen på mig"
Rammstein -  "Gib mit deine hand und spiel mit mir ein spiel" U2 - "We're one, but we're not the same. We get to carry eachother, carry eachother - one"

Vi nåede også brudevalsen inden klokken 12 som det sig hør og bør. Men det var lige på et hængende hår. Helt royalt -
Og jo - vi havde faktisk øvet os en hel del på brudevalsen selvom det ikke fremgik helt så tydeligt til præmieren.
Sløret - ja det var jo lidt snyd. For det var et "snyde-slør" produceret til valsen. Lillesøster Lotte har nemlig "sat sig" på originalen som hun vil bære når hun engang står for tur. Og det hænger HELT og sikkert hjemme hos os nu.

Det var dejligt at se at også gæster kan overraskes. Vi havde glædet os meget til at se jeres reaktion da brudgommen rejste sig og viste strømpebånd. Og vi kan kun sige - TAK for den fantastiske modtagelse vores lille gimmik fik. Og det er jo ligefår man kan sige at det klædte ham.

Til slut en stor tak til Svoger Morten og alle de andre i bandet Starturn for en god gang musik, der fik sat gang i dansegulvet, også selvom klokken var temmelig mange.
Hvis nogen af jer skulle få lyst til at bruge dem selv, så kan de kontaktes her:
www.starturn.dk
        
               
Kontakt information:

Lise Kronborg
Henrik Jakobsen
Cecilie Kronborg

Backersvej 179
DK-2300 København

familie@helice.dk

Henrik: +45 2999 8613 Lise: +45 2321 8462 Cecilie:+45 3115 2771 Alle: +45 3282 1532